Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékutalvány 30.000 Ft értékben

Ár:
30.000 Ft
Érték
30.000Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100 db raktáron
Várható szállítás: 2024. február 23.
Gyártó: Kétfecske

Leírás

Ha valakit szeretnél megajándékozni egy egyedi, környezettudatos szoknyával vagy kiegészítővel, de nem vagy biztos benne, hogy melyik lenne a tökéletes, hagyd, hogy a megajándékozott maga válassza ki, ami neki tetszik. Ebben az esetben ajándékutalvánnyal is meglepheted. Az utalvány bármire felhasználható, ami a Szoknyagyár kínálatában elérhető.

Vásárolhatsz 10.000, 20.000, 25.000, 30.000 Ft-os utalványt. Ha ennél magasabb összegért szeretne vásárolni az utalvány tulajdonosa, akkor a különbözetet ki kell fizetnie. Ha az utalvány összegénél alacsonyabb árért vásárol, a különbséget nem tudjuk visszatéríteni.

Az ajándékutalvány online érvényesítéséhez a rajta található egyedi kódot kell megadni a rendelés során a "Fizetési mód" kiválasztásánál. Az utalvány nem névre szóló, átruházhatod vagy akár tovább ajándékozhatod. Elvesztett, ellopott utalványt pótlására, cseréjére, ebből eredő kárpótlásra nincs mód sajnos. Ha bármilyen további kérdésed van az utalvánnyal kapcsolatosan, írj emailt a szoknyagyar@ketfecske.hu-ra.

Paraméterek

Mérete A/6-os, képeslap méret
Alapanyaga újrahasznosított papír
Hogy kapod meg újrahasznosított borítékban küldjük, postai úton

Környezettudatos, mert...

...100% újrahasznosított, fel nem használt, hulladékká vált anyagból készült ruhát, kiegészítőt ajándékozol általa

...100% hulladékmentes, vagy minimális hulladékkal készült ajándék lesz belőle

...Az utalvánnyal Magyarországon, etikus körülmények között gyártott dolgot ajándékozol, magyar kisvállalkozás által gyártott egyedi terméket, ami kézzel készült, törődéssel, sok simogatással. A Szoknyagyárban mindenből egyetlen darab kapható, ez garantáltan egyedi ajándék lesz.