Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Újrahasznosított ruhák környezettudatos nőknek

Kétfecske - 2022. 11. 23. 09:29:55

Tudtad, hogy ha most leállítanák a világ összes textil- és ruhagyárát, akkor is lenne elég ruha a Földön élő összes embernek még hosszú évekig? Tudtad, hogy a valóban környezettudatos ruha az, ami el sem készül?
De van még egy lehetőség: abból készíteni újat, ami már adott, amit legyártottak, amit most készülnek leselejtezni, égetőbe küldeni. Furán hangzik, de ez tényleg megvalósítható!

A Szoknyagyár célja, hogy újrahasznosított, hulladékmentes megoldást kínáljon az olyan nők igényeire, akik környezettudatosak, szeretnének vigyázni a bolygónkra, a következő nemzedékek otthonára. 

Szeretnél minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyni a ruhatáraddal? Kevés, de minőségi ruhára vágysz? Valami valóban egyedit keresel?

A Szoknyagyárban kapható ruhákat, kiegészítőket újrahasznosított alapanyagból, használt ruhákból, lakástextilekből, fel nem használt anyagokból készítem, egy részük 100%-ban hulladékmentes, más részük minimális hulladékkal készült. A webáruházban minden egyes ruha leírásában feltüntetem az erre vonatkozó információkat.

Egy szoknya - több méret: A legtöbb Kétfecske szoknya gumis derekú, ezért 2-3-4 mérettartományt is átölel, lehet nyugodtan kölcsönadni, cserélgetni egymás között, hordhatod tesóddal, barátnőddel, Anyukáddal közösen. Ha már nincs szükséged rá vagy meguntad, könnyen továbbadhatod. 

Itt kamaszok is találhatnak környezettudatos szoknyákat. Ez az a generáció, akikről a fenntartható ruhamárkák sajnos elfeledkeztek. Pedig ők már tisztában vannak az emberiség környezetkárosító tevékenységével, és ők azok, akik abban nőnek fel, hogy óvnunk kell a Földet. A kamasz méretű szoknyák is gumis derekúak, úgyhogy nem olyan könnyű kinőni őket.

A legjobb, ha megnézed ezt a saját szemeddel:

megnézem a szoknyagyár boltját

A cikkben lévő fotókat Gaál Anikó Aniki Design készítette, modell: Hegedűs Bori.